Nytt advisory board – Adam Lewis och Joakim Dahl

Onoterat AB (pub) välkomnar både Adam Lewis och Joakim Dahl, till nya roller inom bolagets Advisory Board och affärsutveckling.

Adam Lewis (1963) har en en omfattande bakgrund som teknikchef och Business Manager i flera Fortune 500-företag, inklusive IBM, Gartner Group och Marsh, och som serieentreprenör agerar han som, Startup mentor och Angel Investor. Adam har en global arbetslivserfarenhet, och varit verksam i Kina, Dubai, London och New York. Adam talar fyra språk och kommer vara till en tillgång med sitt nätverk för Onoterats verksamhet. Adam har via bolag investerat i Onoterat senaste nyemission.

Joakim Dahl (1970) från Göteborg är senior rådgivare och styrelseledamot, i ett flertal bolag i olika branscher bla i noterade bolagen Three Gate AB och Aha World AB. Joakim har lång erfarenhet från management, strategisk kommunikation och affärsutveckling Han arbetar idag med investeringar samt som rådgivare till Intelligento AB (Provobis).

Joakim kommer att vara Onoterats AB (publ) kontaktperson i Göteborg från och med februari 2019.

 

För mer information – kontakta

Lars-Erik Bratt, VD för Onoterat AB (publ)

Mobil : 0701-442 441