Goodbye Kansas Studios vinner Guldägget

Onoterat AB (publ) vill gratulera Goodbye Kansas Studios team, som tillsammans med Red Pipe Studio, vann ett guldägg på gårdagens Guldägg- gala.

Från Resume, kan vi läsa ”Att skapa en reklamfilm för ett dataspel handlar mer om att fånga själva essensen av spelet än att presentera alla coola nya features. I spelet ”The Walking Dead” svävar faran om att bli ihjältuggad av en zombie konstant över en, precis som i reklamfilmen signerad Goodbye Kansas Studio och Red Pipe Studios.

Motiveringen lyder:

”Årets guld i Hantverk går till en reklamfilm för ett spel som ger gastkramande spänning, hårresande ljudsättning, nervkittlande humor och en skräckfylld verklighetsupplevelse. Den lämnade juryn stum av förundran och beundran. Från storslaget sceneri ner till minsta lilla pixel är detta en fulländad perfektion. Grattis!”

För Er som inte sett trailern, finn länk nedan

https://www.youtube.com/watch?v=DFXqVlRMKkA&feature=youtu.be

 

För mer information – kontakta 

Lars-Erik Bratt, VD i Onoterat AB (publ)

Mobil: 0701-442 441